Tilnærmet justismord, del 3.

I går, 6 februar sendte advokaten  brev til bv i S. Det ble her gjort klart blant annet at bv ikke har anledning til å pålegge at samvær skal skje under tilsyn. De har ikke adgang til å bestemme hvordan samværet skal foregå, da det ikke foreligger noen vedtak eller omsorgsovertakelse i saken

Det ble presisert at jeg kommer til Tønsberg, og at det er ønskelig at samvær mellom meg, Adrianne og Liam skal foregå uten tilsyn, og at bv bidrar til at dette skjer. Jeg reiser ned med tog for å tilbringe en helg med min datter. Jeg hadde håpet at man kunne få til at Liam kunne være sammen med oss i helgen, eller i det minste noen timer alene, hjemme i Adriannes leilighet.

Dette kommer ikke til å skje. Jeg og Adrianne fikk i ettermiddag beskjed fra Sandefjord at dette ikke er aktuelt. Det ble lagt til grunn at Adrianne hadde hatt for lite kontakt med sin sønn de siste månedene.  

Vi fikk beskjed om at ; Dersom vi har lyst å se ham, så er vi velkommen til å se gutten hjemme hos slekt av barnefar. 

Fullstendig smakløst!

Om bv har lest brevet fra advokaten, vet vi ikke. Det ble sendt både pr epost, og på papir. Eposten burde de i alle fall ha sett.

Venter på reaksjon angående det.

Må nevne at Adrianne nå har bestemt seg for å bruke samme advokat som meg i saken. Avstand var ingen hindring for vår advokat. Deres firma tar saker i hele landet.

Hun skal sette fortgang på saken til Adrianne. Dette haster det med å ta tak i. Jeg tror dette er det aller beste. At vi har samme advokat å forholde oss til. Dessuten ser vår advokat absolutt behovet for bistand for Adrianne. Hun er enig i at advokaten Adrianne har brukt til nå, slett ikke har bistått på noen som helst måte.

Adrianne skal på et møte med bv i morgen, torsdag 8 februar. Dessverre kunne ikke advokaten delta (på skype) fordi hun er opptatt. Men hun skal ta en samtale til bv i S.

Å gå rettens vei i denne saken, er uunngåelig. Det vil bli sendt ut stevning.

Advokaten vår vil ta en samtale med Adrianne i etterkant av samtalen med bv i Sandefjord.

Jeg får en oppdatering derfra før jeg setter meg på toget sørover.

Slik jeg ser det, handler det ikke lenger om barnets beste. Gutten blir brukt som brikke i et skittent spill.

For meg virker det som om man bevisst forsøker å eliminere mor fra sin sønns liv. Det er stadige unnskyldninger om hvorfor hun ikke får besøk av ham, ol.

De argumenterer med lite kontakt mellom mor og sønn, når det er det som har blitt jobbet steinhardt for å flere måneder!

Er det noen som kan fortelle meg hvordan man opprettholder et godt og kjærlig mor-sønn forhold når man bare får se ham mens han sitter i vognen inne i et kjøpesenter? Hvordan kan mor-sønn forholdet vokse seg sterkt når man får se ham en time her og en time der, under oppsyn, og ikke i vanlige, dagligdagse situasjoner, sammen?

Bv, motpartens advokat og andre ødelegger her alt som er å ødelegge. De fortsetter å kjøre på, selv om det de gjør faktisk etter regelverket ikke er lov!

De har tatt barnet fra sin mor, uten å overta omsorgen, de har plassert det hos far, og bestemt at han skal være der, selv om de faktisk ikke har lov å gjøre slikt.

Som sagt før, det foreligger ingen graverende omstendighet til at barnet ikke kan være hos sin mor.

De ødelegger ikke bare mor, vår familie men jeg er redd de nå kommer til å ødelegge denne 1 år gamle gutten for livet.

I denne saken har ikke bv vært et hjelpeorgan. De har derimot skapt en stor konflikt.

Det var tidligere ingen uenigheter om barnet. Foreldrene hadde en samværsavtale som fungerte, selv om de ikke var bestevenner.

Barnevernet i Sandefjord har nå rasert det som er å rasere.

Jeg regner med det smeller en dag. At det er duket for en grisete oppvask i denne saken.

Dette er ståa i saken i dag. Oppdateringer kommer når vi har ny informasjon.

Dersom du har lyst å hjelpe i saken kan du bidra her.

Adrianne har fri rettshjelp, men jeg har ikke det. Jeg må kjøre sak for å få oppreisning for det barnevernet har gjort mot meg, som igjen bidrar til å ødelegge vår familie.

Tusen takk til alle som har engasjert seg i denne saken! Jeg er dere evig takknemlige.

Cecilie Bjørnstad

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s