Nå skjer det endelig noe!

david_vs_goliath_by_jordyskateboardy-d4f5mvo

Først må jeg få takke for et utrolig engasjement fra lokalbefolkningen i helgen! Og ikke minst støtte fra der man ikke ventet det 🙂

Fantastisk! Dette viser bare at folk bryr seg, og har omtanke for andre. Tusen takk!

Det viste seg at jeg hadde 53 bøker liggende hjemme. Av de er det bare 21 igjen. Helt vilt! Det alene har gitt ca 9000 kr i kassa, som skal gå utelukkende til å dekke advokatutgifter. Må få nevne at flere har vært utrolig generøse, og betalt mye mer enn de burde for en bok, for å hjelpe meg og min familie i en svært vanskelig situasjon. Noen har til og med bidratt på aksjonen på Spleis, selv om de hadde kjøpt bok. Jeg er helt overveldet!

Pr nå har det kommet inn ca 6400 kr på spleis, og da snakker vi ca 15500 kr tilsammen på spleis og boksalg bare siden lørdag, og det er ufattelig.

Bidra gjerne her 🙂

I dag hadde jeg en lang samtale med advokaten jeg har sendt en henvendelse til. Det ble ingen matpause på jobb. Jeg brukte tiden til å stå og snakke i telefonen. Jeg kan ikke bruke vanlig media i denne saken, men jeg kan skrive ganske fritt på min egen blogg. Så det kommer jeg til å fortsette å gjøre.

Advokaten er klar på at jeg har en god sak. H*n vil bistå meg, og vil «gå etter» barnevernet allerede denne uken, før jeg kommer til Tønsberg på fredag!

Jeg fikk klar tale. Det barnevernet i Sandefjord har gjort, er ikke lovlig.

De har ikke lov til å ta fra Adrianne barnet hennes slik de har gjort. Det finnes ikke noe i saken som kan forsvare at barnet blir hold unna sin mor i så stor grad som det faktisk blir i denne saken.

Tilnærmet justismord.

Tilnærmet justismord, del 2

Det er klart at bv i S her bidrar til stor konflikt. Det de driver med er ikke barnevern, men ødeleggelser i en hel familie.

Bv påstår at Adrianne har dårlig «samspill» med sin sønn. Vel, jeg må få gratulere, for de er i ferd med å oppnå akkurat det. Gutten er i ferd med å miste det følelsesmessige båndet til sin mor.

Advokaten fortalte meg også, at metodene som bv har brukt i saken, er metoder som blir brukt i saker med feks tunge narkomane o.l. Og slike ting har ikke verken med meg eller Adrianne å gjøre.

Hva angår bv sine påstander om meg, så er det grovt krenkende, og ødeleggende. Det vet vi fra før. De har dessuten ikke lov til å gjøre slike ting. de har ikke undersøkt noe ang meg i saken, bare gitt meg et stempel. De har heller ingen anledning til å nekte meg samvær uten tilsyn. Tenk det!

Jeg vil kreve oppreisning for det som vi har blitt utsatt for.

Jeg er mentalt syk…

Det var utrolig godt å få høre dette hos advokaten i dag. Så nå kjører vi sak.

Jeg har i ettermiddag oversendt diverse dokumenter, så setter advokaten i gang.

Adrianne har også fått kontakt med den nye advokaten sin i dag. Der har jeg hjulpet henne med å utforme et detaljert brev om hva saken gjelder. Så får vi tro at han ser det samme som min advokat, nemlig at det som skjer der sør er ren galskap og ødeleggelser.

Dette er bare en kort oppdatering i full fart!

Men vi er i gang, og vi skal ta dem til slutt. Det er jeg nesten sikker på!

Og mine skriverier her på bloggen har fått ting til å skje i denne saken.

Til dere som jobber i barnevernet i Sandefjord; Jeg fatter ikke at dere får sove om natten!

Dere burde virkelig finne dere en annen jobb.

Dere har heller ikke hørt det siste fra meg.

Hilsen mor til Adrianne. Meget oppegående, og i et jævla krigshumør!

9edf1820b3c70e9e51621ccc7d84ae49--funny-karma-quotes-quotes-about-karma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s