Det har nyttet!

I januar i år fikk jeg oppgjøret for 2016 hos forlaget. Det var ikke særlig oppløftende, med 1 bok notert solgt.

Vanligvis trekkes kostnader for ISBN nr og avgift til forlagssentralen av inntektene av solgte bøker. Det ble altså ikke noe å trekke av. Det var ganske leit.

Så jeg fikk en faktura i vinter på 1800 sure kroner som skulle dekke dette. Men jeg har vært i økonomisk knipe ganske lenge på grunn av et par ukloke valg, så jeg fikk aldri råd til å betale den. Dermed ble min siste bok, Irmelin Rothman, din for evig tatt ut av bokdatabasen, og dermed også alle kjente nettbutikker. Men den var/er fremdeles til salgs i forlagets egen bokhandel her;  Kolofonshop.no .

dav

I det siste har jeg hørt at jeg har reklamert veldig lite for boken min… Jeg har trodd jeg har gjort det tilstrekkelig mye. Men noen jeg kjenner hadde ikke hørt om boken eller at jeg skriver, for de hadde ikke sett at jeg hadde postet noe. Nei vel. Da måtte jeg gjøre noe med det. Jeg har også vært redd for å «mase». Det er det slutt på nå 😀

Så i løpet av april måned har jeg hatt en annonse gående på facebook. Der kan jeg velge målgruppe, alder, interesser osv i forhold til fremvisning av annonse. Jeg kan også velge antatte klikk på annonsen, alt etter hvor mye penger jeg legger i annonsen.

Det viser seg nå at annonsen må ha fungert. Jeg regner ikke med det store salget, men boken er solgt i mange nok eksemplarer via nettbokhandelen til Kolofon, at regningen min på 1800 kr nå er dekket opp, og boken er igjen å finne i bokdatabasen og alle de store norske nettbokhandler.

Kan nevne ark.no ,  bokklubben.no osv.

Dette er veldig hyggelig og oppløftende for meg!

Dersom noen trodde de var kvitt meg (les: bøkene mine), så får de tro om igjen 🙂

Som jeg tidligere har skrevet her på bloggen, så er jeg i full sving med en ny bok. Jeg er kommet et god stykke på vei i det nye manuset.

Jeg har i noen år hatt et manus liggende. Har forsøkt å jobbe med det, men innså etter hvert at et slikt prosjekt ville være dødfødt. Men likevel ville jeg bruke manuset til noe, så nå har jeg plukket det totalt i fra hverandre!

18278525_10154980084186226_4506084378982516280_o.jpg

Så nå  skriver jeg på noe helt nytt, basert på dette jeg tidligere har skrevet. Detvil bli en god slump drama, spenning og kanskje litt blod. Håper jeg skal få til noe som kanskje likner en thriller. Kanskje. Jeg er bare i gang med første utkast. Og så snart det er ferdig begynner den skikkelige jobben med å sy det sammen til en bok. Luke ut, legge til, få flyt i stoffet osv. Rett og slett storvask av det.

Dette prosjektet kommer ikke til å strande! Det er skikkelig gøy å jobbe med det. Selv om det er i den mørke gata… Som vanlig, kanskje. Feelgood er ikke helt min greie, hehe 😀 Ok og lese det av og til, men ellers er det ikke noe for meg!

Det blir ny bok! Det er det eneste som er sikkert!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s