What to do?

En liten fortsettelse på innlegget jeg postet før i dag…

En naturlig reaksjon for min del, etter dagens nederlag, med ekstremt dårlige salgstall for den siste boka mi i 2015, hadde vært å slutte å skrive tvert. Slette alle manus, notater og ideer fra pc, og brenne det jeg måtte ha av samme sort i papirform.

Jeg fikk også spørsmål om det i dag. «Hvordan står det til med skrivelysta?»

Vel, det skal sies, akkurat i dag er den ikke på topp, men jeg har for mye i hodet til at jeg bare kan slutte. Men jeg kan ikke si noe om når noe nytt evt skulle komme ut. Jeg  må finne tid til å produsere noe nytt. Det er det ene. Og ikke det største problemet heller… Det går vel mer på Hvordan jeg får noe publisert.

Å komme gjennom nåløyet hos et stort forlag er vanskelig, om ikke umulig. Å skulle betale for en ny utgivelse via Kolofon forlag, eller andre, er pr i dag uaktuelt, da jeg fremdeles har 1/3 av lånet på den siste utgivelsen igjen. Det ligger dessuten nærmere 300 bøker på lager i Oslo som ikke blir solgt…

Da jeg spekulerte på utgivelsen av den siste boka, vurderte jeg å bruke Publica bok, som har gitt ut mine to første bøker, men kom til at det ikke var noen ide. Det er mulig jeg angrer litt på det nå, jeg vet ikke, men det kan hende at salget hadde gått bedre enn det har gjort denne gangen…

At salget har gått dårlig, er dog ikke Kolofon forlag sin feil. Jeg visste at alt av markedsføring ville ligge på meg. (fikk meg jo som tidligere nevnt et slag i fleisen, da lokalavisa ikke ville lage noe sak på boka mi).

Så skulle det en vakker dag bli flere bøker, må jeg gå grundigere til verks når jeg skal finne en kanal å publisere gjennom.

Min lidenskap for bøker og skriving er for stor til at jeg bare kan gi meg. Jeg får bare ta det jeg har opplevd som en utfordring, og lære av fadesen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s