Operasjon markedsføring.

Nå har den verste irritasjonen og sinnet gitt seg, og jeg vil bruke energien på andre ting. Fikk det tipset på facebook i dag! Han som sa det har nok rett, så nå mobiliserer jeg i en helt annen retning.

Nå i ettermiddag har jeg skrevet en rekke mailer, og jeg håper selvsagt på positiv respons på disse.

Når det gjelder vanlige bokhandler, så har jeg skrevet mail til Notabene på sjøsiden senter i Mosjøen, Ark bokhandel på Mo i Rana, og til sist senterleder Knut Skatland, da det var den eneste mailadressen jeg fant da jeg skulle søke opp Norli bokhandel ved Amfi Mo i Rana.

Jeg har skrevet mail til Rana Bibliotek, og til en avis i Mosjøen, helgelendingen. I alle mailene har jeg presentert boka, og lagt ved presseinformasjonen som er utformet av Kolofon forlag i Oslo, som også står bak produksjonen av boka mi.

Da Rana Blad til nå ikke har virket særlig interessert, håper jeg på at kanskje Mosjønavisa er interessert. Jeg er tross alt en helgelending!

Jeg skal også finne frem til flere aviser i fylket og lufte interessen for boka mi.

Jeg håper virkelig jeg lykkes på en eller annen måte. Gir meg ikke uten kamp, selv om jeg kan bli så skuffet og frustrert at jeg helst bare vil gå å legge meg.

Det forrige innlegget jeg skrev her på bloggen før i dag, har spredd seg over alt. Kanskje havner det til slutt forran nesen på «rett» person? Hva vet jeg?

Nå har det meste av dagen dreid seg om boken min og markedsføring, eller skal jeg heller si, den dårlige markedsføringen av boken min, og jeg syns jeg har gjort en liten men god innsats i dag for å prøve å endre det. Og jeg kommer til å fortsette å kjempe for prosjektet mitt.

Men nå gir jeg meg for i dag.

arkreklame

Det ser også ut som at ark.no har lagt ut reklame med boken min i dag, jeg fikk den rett i synet på Facebook i kveld, og det var en opptur for meg!

Peace out.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s