Første salgsdag er over.

2015-05-02 10.21.13

Da har jeg avsluttet salget for i dag. Jeg satt på coopen her i Korgen fra kl 10 i ettermiddag til kl 15. Jeg fikk solgt 20 bøker. Jeg skal være ærlig å si at jeg hadde håpet på litt mer, men jeg får backup her og der, og får bare ha trua på at jeg klarer å selge enda flere!

Skal lett innrømme at det ikke er noen lett oppgave jeg har begitt meg ut på, og jeg kan bli motløs når jeg kikker bort på stabelen med bøker jeg har her i stua mi, men jeg skal gjøre mitt beste for å være positiv. Jeg VISSTE at det ville bli masse jobb på meg før jeg gikk inn i dette!

Jeg vil undersøke muligheten for å sitte på coopen et par dager til. Men mitt største problem er at jeg har veldig få fridager. Men jeg skal forsøke å legge en plan, og bruke tida jeg har til rådighet, godt!

Etterhvert kan jeg kanskje forhøre meg om muligheten til kanskje å sitte på OBS på Mo. Det gjelder bare å finne alle ledige dager i kalenderen! Jeg har akkurat startet opp i større stilling. Burde kanskje ha ventet med det til dette bokprosjektet er over, hehe!

Dagen i dag ble uansett veldig trivelig! Jeg hadde med mine to eldste barn til moralsk støtte. Ikke minst snakket jeg med mange veldig hyggelige mennesker. Takk til alle som kjøpte boka mi! Jeg håper inderlig at jeg får til dette, for jeg ønsker så sterkt å få realisert enda en bok en vakker dag!

For de som ønsker boka, og som bor i nærheten av meg, de er hjertelig velkommen innom hjemme hos meg! Jeg er stort sett hjemme hver ettermiddag, bortsett fra tirsdagene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s