Fremgang i min utgivelse.

Denne uken kommer manuset tilbake fra språkvask, og neste uka starter prossessen med å sette sammen tekst til en bok, samt jobbe med omslaget.  Jeg er meget spent! Jeg gleder meg til å se den i papirform, med et cover som dattera mi har laget… Jeg er spent på hva folk synes, og og det blir noe salg…

Den første boken forlaget lager, er en prøvebok som jeg skal se igjennom og til slutt godkjenne. Deretter går boka i trykken. Dette vil ta noen uker.

Jeg kommer med mer info når jeg vet mer om når boken kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s