Fra wordfil til ferdig bok.

Som flere allerede vet, så er manset mitt nå sendt til korrektur og språkvask. Det er altså ikke lenger bare en wordfil på min data, og det er en god følelse, men også spennende og litt skummel!

Skummelt er det fordi jeg denne gangen finansierer prosjektet selv. Får jeg solgt bøker eller ikke… Nå har jeg riktignok fått masse tilbakemeldinger, så noe salg skal det nok bli.

Denne gangen beholder jeg kontrollen, og står forholdsvis fritt til hvordan jeg vil gjøre saker og ting i forhold til salg, arrangement osv.

På dette prosjektet er det ikke et forlag som lager design på boken. Coveret som vil pryde Irmelin Rothman – Din for evig er det nemlig min egen datter, Adriane B Kibsgaard som står bak, samt bildet av meg som skal være bak på boka er det hun som har laget. Det er utrolig morsomt at jeg og hun kan samarbeide om slikt! Hun har virkelig talent for foto, og jeg må si jeg følte jeg hadde med en proff fotograf å gjøre under fotograferingen! Hun fortjener og bli lag merke til!

Disse bildene, samt vaskeseddel og min Cv er nå sendt forlaget.

Jeg er spent på hva de syns, men det blir som jeg vil, for jeg er sjefen!

Jeg kommer til å legge ut både bokomslag og portrettet av meg når det er klart fra forlaget sin side. Jeg håper folk kommer til å like det, for det gjør virkelig jeg og Adriane!

Av og til føler jeg det er fullstendig galskap og begi seg ut på et sånt prosjekt, men det kan ikke være uprøvet. Jeg tror jeg ville angret om jeg ikke tok denne sjansen.

Man kan kanskje tro at å gi ut en bok på denne måten er en siste nødløsning fordi man ikke kommer igjennom hos et etablert forlag på vanlig måte, men jeg føler det ikke slik.

Jeg har dessuten kjøpt proffe tjenester, så boken vil få minst like god kvalitet som en hvilken som helst annen bok utgitt på et hvilket som helst annet forlag.

Nå er det igrunn bare å vente på evt korrigeringer jeg kanskje må gjøre når korrekturleser og språkvasker har gjort sitt. Etter det vil jeg få en prøvebok som jeg må se igjennom før vi kan kalle boken ferdig og 100 % klar for trykk.

Jeg og Adriane går virkelig spennende tider i møte!

Og til syvende og sist håper jeg publikum kommer til å like boken og all jobben som ligger bak noe sånt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s