Irmelin Rothman – En foreløpig avsluttet epoke.

Irmelin rothman

For et par dager siden publiserte jeg endelig siste del av Irmelin Rothman – Din for evig.

Det føltes godt… Å være ferdig med det, for nå i allefall.

I den perioden på nesten 5 måneder det tok og publisere hele manuset, har jeg hatt en mer eller mindre fast lesegjeng 🙂

Det har vært en gruppe mennesker som er veldig forskjellig, og som dermed burde hatt forskjellige meninger om manuset… Det skal sies at det er noen få som enda ikke har lest helt ferdig enda. Felles for de fleste av de som har lest er at de har blitt begeistret for det. Hovedpersonen har blitt diskutert som om hun er en reel person. Etter hva jeg har blitt fortalt, så har jeg klart å vekke et spekter av følelser hos leserne, men også overraskelse. Da føler jeg at jeg langt på vei har lykkes, faktisk! Jeg har klart å skape levende personer.

Det opplevde jeg også under skrivingen. Da jeg først hadde karakterene klare, og råteksten var skrevet, så kom resten, som om historien allerede lå der.

Jeg er veldig fornøyd me teksten selv. Særlig slutten. Den føltes veldig riktig!

Etterhvert nå, så håper jeg å få folks ærlige og oppriktige mening om manuset. Hva var bra, hva var ikke bra osv. Jeg tåler å høre det, og jeg trenger det for å utvikle meg selv og skrivingen min 🙂

irmelin3

Jeg skal være ærlig å si at jeg allerede har sendt inn manuset til forlag som tar i mot på mail. Jeg tenker å sende inn papirversjon til noen også, men jeg vil vente litt på tilbakemeldingene fra leserne er på plass… Om de kommer da!

Men jeg er som sagt veldig fornøyd, og det virker som de som har lest det er det også 🙂

Får vel si takk til dere som orket å lese, dere er en større hjelp enn dere aner 🙂

Noe jeg har lurt mye på i det siste, er hvordan i himmelens navn jeg makter å skrive så mye? Jeg vet ikke. Det er en medfødt lidenskap.

Jeg er riktignok alene med tre barn, og jeg har en vanlig jobb, men det går, jeg skriver fordi jeg elsker å skrive, og jeg elsker å lese! Nå som jeg er ferdig med manuset i denne omgangen, skal jeg jaggu lese mer enn jeg har gjort de siste 8 månedene. For jeg har stort sett sittet og jobbet med manuset veldig inntenst hver eneste dag hele den tiden. Bare med pauser grunnet sykdom, o.l.

Jeg håper at eventuelle tilbakemeldinger på manuset kan skrives inn direkte i kommentarfeltet her, og ikke på Facebook eller andre steder 🙂

-Cecilie Bjørnstad.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s