Normalt gjenge.

De siste 2 år, men særlig de siste 7 måneder har det vært så mye som har skjedd i livet mitt, at man kan vel bli svett av mindre… Innleggene på bloggen har de siste to måneder hatt en mer eller mindre alvorlig karakter. Kjenner meg litt ferdig med akkurat det, i allefall på bloggefronten. Jeg har vel vært mer åpen og ærlig enn jeg noen gang hadde trodd at jeg skulle komme til å bli. I allefall i full offentlighet. 🙂

Men nå, endelig tar hverdagen en sånn høvelig normal form igjen. Jeg går på jobb, henter Levi i barnehagen, lager middag til gutta, følger med på at saker og ting blir gjort. Jeg leker med Levi på ettermiddagen, og ikke forstår jeg hvordan et barn kan holde et sånt aktivitetsnivå oppe! Jeg er i allefall helt tappa når han legger seg 🙂 Men han sliter meg ikke ut, han sover nemlig fra kl 1930 til alt fra 0830-1030 når vi har fri 😀 Jeg er bortskjemt med et sovedyr! Og godt er det!

Bilde

Bildet er fra en lekestund i kveld, rett før Levi la seg. Det gikk heftig for seg, derav sveisen vår 😀

Ikke minst har jeg begynt å pusle med en god gammel hobby igjen. Skrivingen. Jeg tviler på at jeg noen gang vil få utgitt noe på et stort forlag, men det er gøy å skrive, så jeg gjør det for min egen del 🙂 Jeg har begynt å få skrivekløen og kreativiteten tilbake, og det kjennes godt! Jeg skriver for min del, og legger ut her, og er kjempeglad om det er to stykker som leser 😀 De eldste innleggene her på bloggen er noveller som jeg har skrevet. De finnes under kategorien Noveller.

Jeg skrev også et ganske stort manus da jeg hadde permisjon. Utdrag fra det ligger under kategorien Roman.

Pr nå har jeg fått idè til en ny novelle. Jeg har bare skrevet en kladd foreløpig.

Ellers har jeg tatt frem utkast til et manus jeg skrev for litt over 3 år siden. Det blir neppe noen roman av størrelse, men det er også alt for langt til å kunne kalles novelle.

Jeg får se hva jeg gjør med det når det er ferdig redigert. Kanskje jeg legger det ut, bit for bit. Jeg er ikke sikker.

Jeg har ikke stort igjen for å sitte slik å pusle med tekst, det er bare så artig å holde på med ord, og jeg tviler på at det noen gang skal gå over.

Nå har jeg tatt i bruk mitt lille kontor igjen. Det har ikke vært i bruk på ett helt år. Det ser nok temmelig ryddig ut her foreløpig, men kjenner jeg meg selv rett, så varer det ikke 😀

Bilde

Da jeg kom over denne stolen, bare måtte jeg ha den. Den er verken stygg eller fin, men jeg elsker den. Den kommer fra en nettbutikk som heter Precious. Det er ei som pusser opp og selger gamle møbler og ting.

Nå skal jeg pusle en stund til med den gamle teksten før jeg legger meg.

Ha en fin kveld 🙂

-Cecilie Bjørnstad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s