Nettmobbing – jeg tror vi voksne er gode «læremestere»!

Jeg kjenner meg altså så sint på to ting! Jeg har nettopp kranglet med en offentlig etat på telefon, men DET er bagateller. Det er det ene.

Det  andre, det som gjør meg virkelig sint, er hvor inni hel**** fæle folk kan være mot hverandre på nettet!

Siden jeg allerede var passelig irritert etter den telefonsamtalen, var jeg temmelig lett antennelig da jeg nettopp nå leste at Tone Damli og mannen venter barn. Nei, det er ikke dem jeg er sinte på, men det er all den dritten som voksne folk får seg til å servere på nett, i denne saken og tusen andre!

VOKSNE FOLK! Jeg tviler på at de samme hadde stilt seg opp på gata og sagt det samme ansikt til ansikt til noen. Jeg gidder ikke gi eksempler – det er bare å se dere rundt på nettaviser og liknende.

Det er veldig lett å være drittsekk, så lenge man ikke viser ansikt, i mange tilfeller! Fyttirakkern!

I det siste har det vært stort fokus på mobbing blandt barn og unge, kanskje særlig nettmobbing, der unge får så store problemer o.l at dem helst bare vil stemple ut av verden… Mange får livene sine ødelagt!

Jeg vil bare si at det er, unnskyld meg; FAEN ikke rart at det har blitt sånn, barna ser jo hvordan voksne folk holder på på nett – de slenger drit og mobber andre så det suser etter! De tror jo snart at det skal være sånn, de følger «vårt» eksempel!

«Mamma og pappa slenger drit om den ene og den andre, kjent eller ikke, så da må det vel være greit?»

Folk må ta seg sammen, det er vi voksne som skal lære barna våre forskjell på rett og galt her i verden!

Er det sånn vi vil ha det? Er det dette vi vil lære barna våre?

HUFF!

3242-bruk

Jeg tror egentlig at folk vet innerst inne, men det handles før det tenkes, og det tror jeg langt på vei kan være farlig!

Del gjerne dette innlegget!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s