Det skal bli lenge til JEG kommer til å klage over hodepine eller tett nese…

1679914-7-1381078787365

….eller søvnløse netter, for Adriane har knapt sovet på grunn av store smerter.

…for når jeg har vært vitne til hva Adriane har vært igjennom den siste uken, så blir slike ting ubetydelige bagateller. Jeg er temmelig sikker på at i allefall jeg vil komme til å huske på det.

Man har jaggu ingen garanti for hva livet vil bringe. Nå var hun riktignok aldri i livsfare, men man tar nok mye som en selvfølge likevel… Som å spise, gå…dusje selv osv.  Plutselig snur det, og man kan bli pleietrengende for en periode, slik Adriane ble i denne perioden. Eller for bestandig..

1679914-11-1381160323636

Jeg følte meg hjelpeløs, og kunne ikke gjøre noe for henne, annet enn å være der for henne.  Som jeg sa i et annet innlegg, så kunne jeg ikke være der hele tiden,og det var sårt. Jeg både er og har vært veldig redd for varige skader i hodet.

For over en uke siden var hun altså i en ulykke hvor hun pådro seg kraftig hjernerystelse med en hjerneblødning i tillegg. Hun har vært svak, og har bare kunnet gå få skritt før det har svartnet for henne. Hun kastet opp så mye hver dag at stemmen til slutt ble borte. Men nå er den tilbake, om enn litt rusten fremdeles 🙂

Men fra i går til  i dag har hun hatt utrolig fremgang, og blir sendt hjem fra sykehuset, men hun må ha oppfølging og fysioterapi en stund fremover. Og går alt etter planen, så kommer hun til meg på onsdag og skal være her helt til søndag. En bedre nyhet kunne jeg ikke fått!

Jeg snakket med henne i telefonen nå kl 1340, 7 oktober. Akkurat nå føler hun seg veldig dårlig igjen, men slik vil det være en stund. Opp og nedturer.

Hun mistet hukommelsen i ulykken, men forhåpentligvis vil denne komme tilbake gradvis. Hun har også problemer med å tidfeste ting. Samt huske hva hun nettopp sa, eller hva hun spiste. Lukt og smak er også midlertidig borte, men legene sier hun vil bli bra.

Hun ble som et lite barn igjen.  Men hun kommer seg!

1679914-11-1381139243834

Bildene i dette innlegget har jeg forresten rappet fra hennes egen blogg 😀 Bamsen var det jeg som kjøpte til Adriane da hun lå på sykehuset 🙂

 

– Cecilie Bjørnstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s