Hva skal jeg gjøre?

Jeg satt lenge hos Adriane i dag. Hun var våken, men slapp. Smertene kom rykkvis. Men hun sa hun ville ha meg der, at hun ikke ville være alene. Det var så godt! Å bare sitte der et par timer å holde rundt henne, puske henne i håret… Slik jeg gjorde hele tiden da hun var lita og «fangban», med totten i munnen og alltid i selskap med sin gråe kanin. Den har jeg forresten tatt vare på, og den er helt ihjelkost 😀 .

Bilde

Det var en god stund, tida på sykehuset i dag. Samtidig oppleves det kaotisk for meg. Jeg er litt på utsiden av meg selv for tiden, men jeg skal nok hente meg inn igjen! For jeg vet at det vil gå bra med Adriane. Hun trenger bare litt tid.

I dag valgte jeg å sende Levi til avlastingsfamilien. Må innrømme at jeg trenger litt «fri» til å slappe av litt, i den grad jeg klarer, eller i det minste reise til Adriane uten å ha han på slep. Misforstå meg rett. Det blir bare litt tungt av og til.

Det er i slike tunge tider det virkelig er tungt å være alene, når man til tider føler man må splitte seg opp i flere, for å rekke over alt og ingen ting. Det ender i kaos, og at man ikke klarer noe til slutt.

Jeg får stadig vekk høre nå for tiden at jeg er både sterk og tøff, men jeg gjør bare det jeg må. Noe alternativ finnes ikke.

Så nå sitter jeg her å lurer på hva jeg skal gjøre. Huset er tomt, bortsett fra kattene mine som ligger på sofaen. Aron er ute og Levi er borte… Jeg kan ikke dra til Adriane mer i dag, så nå er jeg rastløs. Hva skal jeg gjøre med tiden?!

Aron har jo bursdag i morgen, så jeg kan kanskje begynne med å dra på butikken og handle inn ingredienser til en liten bursdagskake som jeg skal bake til ham i kveld.

I morgen tidlig drar vi sammen til Adriane 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s