Jeg er overveldet, og lettet.

Bilde

At bloggen min skulle bli mottat slik den har blitt, hadde jeg ikke ventet i det hele tatt!

Aldri har jeg mottatt så mange hjerter, klemmer osv, pluss private meldinger fra venner på fb, folk jeg ikke er venn med, og ukjente, som kommenterer både innlegget som heter «Straff, elsk – I grepet på en psykopat», «frem i lyset» og de andre innleggene her på bloggen. Alt er bare så positivt og overveldende!

Da jeg publiserte «Frem i lyset», hadde jeg bare enormt behov for å si noen ting, lette på trykket… Kall det hva du vil. Men jeg skrev i halvveis sinne. Jeg hadde bare behov for å være ærlig, og si det som det var.

Den siste uken har gjort noe med meg som person. Jeg kan kjenne innerst inne i meg selv at jeg aldri mer blir den samme som jeg var for litt over en uke siden, og jeg har det helt topp!

Det  jeg har publisert her, med unntak av boka og kakaokoppen, som jeg publiserte i går kveld, hadde jeg aldri turt å publisere for ett år siden, og frem til søndag 15 september.

Noe av det jeg har publisert her, kan det bli negative reaksjoner av. Har ikke mottatt noen enda, men jeg blir ikke overrasket om jeg gjør det. Men for å sitere den nye tittelen på bloggen; Jeg driter i hva andre mener! Og jeg er ikke redd mer 😀

Det var det.

-Cecilie Bjørnstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s