Det er bare så godt…

…å kunne si i full offentlighet at jeg har hatt dattera mi hjemme i helgen. Det har gått så bra, og vi har storkost oss, jeg og alle de tre barna mine! Bare det å endelig slippe utenomsnakk for å kamuflere det faktum at hun ikke bor sammen med meg og brødrene mer… Det er helt herlig!

Både hun og jeg visste selvsagt fra før at familie er det viktigste man har, men det har vi fått et litt annet perspektiv nå. Nå kjenner i allefall jeg på det at man skal nyte de stundene man har sammen, og sette pris på de små øyeblikkene, for man vet ikke hva morgendagen bringer.

Aldri la en sjanse gå fra deg til å si at du er glad i dem som står deg nær 🙂

Vi har ikke gjort de store sprellene i helga, annet enn bare å være sammen.

Vi har spist god mat sammen, sett noen filmer og bare kost oss. I går ettermiddag var jeg og Adriane ute å gikk tur med Levi, vårt minste familiemedlem på 1,5 år. Det ble ingen lang tur, men det var godt å bare få luftet hodet 😀

Som nevnt tidligere, så er Adriane en kløpper med kameraet. Her er noen bilder hun tok da vi hadde dekket bordet til middag i går kveld. Vi hadde forøvrig invitert min bror på mat, og det ble en veldig hyggelig stund 🙂

Bilde

Bilde

Bilde

Ta vare på dem du er glad i 🙂

– Cecilie Bjørnstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s